Nu kommer Tink till Android – 100 000 har redan laddat ner Tink för iPhone

Pressmeddelande 2013-12-18

Nu kommer Tink till Android – 100 000 användare har redan laddat ner Tink för iPhone

Den 16 september lanserade Tink sin app för iPhone. På drygt tre månader har över 100 000 personer registrerat ett konto hos tjänsten. Nu lanseras Tink även för Android-telefoner.

 Tink är en tjänst som gör det enkelt och roligt för användare att få en bättre koll på sin privatekonomi.

”Vår app för iPhone har varit en stor succé och vi har hittills fått positiv respons från våra betatestare för Android. Vi är glada över att nu kunna ge ännu fler möjlighet att följa sina pengar direkt i mobilen”, säger Daniel Kjellén, vd och grundare av Tink.

Tink gör det enkelt och underhållande för alla som tycker att det är energi- och tidskrävande att få koll på sin ekonomi. Genom att användaren ansluter sina bankkonton och kreditkort sorterar och kategoriserar appen inkomster och utgifter baserat på inköpsställe och transaktionstyp. Tink analyserar och presenterar information och gör det enkelt för användaren att följa sina pengar och spendera smartare i sin vardag.

”Android är en viktig plattform för oss och vi har byggt appen från grunden för att utnyttja alla dess fördelar. Tillsammans med våra betatestare har vi jobbat hårt för att kunna ge alla Android-användare en optimal upplevelse”, säger Daniel Kjellén

Tink för Android finns tillgänglig för Android 4.0 eller senare versioner och kan laddas ner utan kostnad i Google Play. Med dagens lansering finns Tink nu för Android, Iphone och som webbapplikation.

Tinks app finns att ladda ner gratis i Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=se.tink.android

Högupplösta bilder: http://www.tink.se/press

Presentationsfilm om Tink: http://vimeo.com/tinkapp/foljpengarna

För mer information: Sandra Uddbäck, Marketing Manager, +46 702325290, sandra.uddback@tink.se

Om Tink

Tink är en gratis tjänst som ger användaren en överblick och kontroll över sin privatekonomi. Tink hämtar information från Sveriges 16 största banker och kreditkort. Tink lanserade sin tjänst i september 2013 och har idag över 100 000 registrerade användare. Företaget grundades i juni 2012 av entreprenörerna Daniel Kjellén och Fredrik Hedberg och har sin bas i Stockholm. För mer information: www.tink.se.