Om Tink

Tink är en kostnadsfri privatekonomiapp som hjälper dig att få koll på dina pengar. Du kopplar enkelt dina konton till Tink som automatiskt kategoriserar och analyserar alla dina utgifter och inkomster. Du kan även betala räkningar och göra överföringar från dina olika banker – direkt via Tink. Med över 400 000 användare stödjer Tink de 50 vanligaste bankerna och kreditkorten i Sverige. 

  • Fredrik Hedberg

    Fredrik Hedberg

    CTO och grundare

  • Daniel Kjellén

    Daniel Kjellén

    VD och grundare

Ledning och styrelse

Tink grundades i Stockholm 2012 av Daniel Kjellén och Fredrik Hedberg. Med hjälp av styrelseordförande Niklas Storåkers och andra tidiga investerare byggdes första versionen av Tink som direkt seglade upp på topplistan i App Store. Daniel och Fredrik är båda entreprenörer sen tidigare samt har erfarenhet från bankvärlden.

Tink AB (556898-2192) är ett reglerat bostadskreditinstitut under tillsyn av Finansinspektionen. Tink bedriver förmedling av konsumentkrediter I enlighet med lagen (2016:1024) om verksamhet med bostadskrediter.
Tink är inte en oberoende kreditförmedlare utan samarbetar med några av Sveriges ledande banker.

Jobba hos oss

Vi söker drivna och nyfikna personer som vill vara i en snabbrörlig startup-miljö och skapa något nytt och spännande. Är du intresserad av att jobba hos oss, gå in på vår jobbsajt.

Karta